a racja... to faktycznie było OPC 8)
[O1] awaryjne hamowanie ----> awaryjne światła ?
Zwiń
X
-
[O1] awaryjne hamowanie ----> awaryjne światła ?
system stosowany np. w mercedesach citroenach itd. podczas nagłego ostrego hamowania jednocześnie zapalają się światła awaryjne aby ostrzec innych użytkowników drogi (najczęściej tych za nami) o naszym hamowaniu... i stąd moje pytanie czy ktoś wie jak coś takiego wprowadzić do naszych octavek :?: :?:
-
-
to się nazywa asystent podczas hamowania czy jakoś tak, generalnie pojedz na boczą drogę tak ostro w palnik i odrazu ostre hamowanie, awaryjne powinny się same włączyć.Zamieszczone przez Sławomir Dudaczy kazda O2 posiada ta opcje w standardzie??O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Moduł który opisałem nie jest wyposażeniem O2 tylko oddzielną częscią którą można kupić i zastosować w każdym samochodzie nawet w 126p .
Zasada działania taka sama jak sensora airbagu tylko reaguje na mniejsze przeciążenia. Zasilany jest oddzielnie i nie jest powiązany z włącznikiem swiateł awaryjnych.
pzdr SDpryncypal
Komentarz
-
-
Po co Ci to?
W Peugeocie 307 ten system doprowadzał mnie to szewskiej pasji. Włączał się co drugie skryżowanie w mieście. W wyłączyć trzeba było ręcznie. :evil:Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
w O2 to trzeba najpierw ostro dawać w palnik a potem ostro heblować żeby to zadziałało, może ten system w 307 jest bardziej czuły, w O2 ani razu mi się to nie zaświeciło tylko jak specjalnie pojechałem na bok żeby sprawdzić czy działa.W Peugeocie 307 ten system doprowadzał mnie to szewskiej pasji. Włączał się co drugie skryżowanie w mieście. W wyłączyć trzeba było ręcznie.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
A moja O2 zaskoczyła mnie tym mile przy hamowaniu przed światłamiZamieszczone przez loruw O2 to trzeba najpierw ostro dawać w palnik a potem ostro heblować żeby to zadziałało, może ten system w 307 jest bardziej czuły, w O2 ani razu mi się to nie zaświeciło tylko jak specjalnie pojechałem na bok żeby sprawdzić czy działa.W Peugeocie 307 ten system doprowadzał mnie to szewskiej pasji. Włączał się co drugie skryżowanie w mieście. W wyłączyć trzeba było ręcznie.
wtedy się dowiedziałam, że coś takiego mam i sprawdziłam, że działa
Komentarz
-
-
a czy ktoś w czy w O2 Rs jest w standardzie ??Octavia II 1.9 TDI http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
Octavia II RS 2.0 TFSIhttp://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
Hurtownia Hydrauliczna http://www.eska.biz.pl
Komentarz
-
-
we wszystkich wersjach jest.Zamieszczone przez Nexus6w MY'08 jestZamieszczone przez zysa czy ktoś w czy w O2 Rs jest w standardzie ??
[ Dodano: Wto 07 Paź, 08 15:49 ]
jezzzzzzu, sam możesz to wyłączyć jeśli masz maxi dota.Zamieszczone przez JOYNajchętniej wyłączyłbym też potrójne miganie migaczy, ale nikt w serwisie nie wie czy się da.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Bo takie serwisy mamy :/ Jeśli masz MaxiDota to sam sobie możesz wyłączyć. Nazywa się to Comfort Indicators i jest opisane w instrukcji.Zamieszczone przez JOYNajchętniej wyłączyłbym też potrójne miganie migaczy, ale nikt w serwisie nie wie czy się da.
[ Dodano: Wto 07 Paź, 08 15:52 ]
Szkoda mnie wyprzedził :P
Komentarz
-
-
Mogłby ktoś dać linka do takiego modułu na allegro :P bo ja nie widze :P
PozdrawiamBLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12k
Komentarz
-

Komentarz